SOK KOJI TOPI MASNE NASLAGE! RECEPT DAJE MAJA VOLK: mršavite pola kilograma dnevno

Maja Volk (60) je doktor nauka, scenarista, fado muzičar i mnogo toga, ali najviše znamo kao neko ko se izlečio od raka hraneći se zdravom hranom.

Njeni saveti o zdravoj ishrani promenili su svest mnogih ljudi, ali ima i onih koji ne žele da se hrane na ovaj način praveći se visokom cenom ovakve ishrane.

Povodom toga Maja je objavila video u kojem navodi kako je kupila namirnice za nedelju dana koje su izašle 2000 dinara. Ona je proračunala da je hrana na mesečnom nivou oko 100 evra.

„Za neke je i to mnogo, ali kada pogledamo realno: parizeri, jeftine piletine i ostale industrijske prerađevine ne koštaju ništa manje. Ovako se bar čuva zdravo i nećete dobiti nikakvu bolest hrane“, navodi Maja.

Očistite creva sokom od šargarepe i cvekle: Recept Viktorije Semjonove za izbacivanje toksina iz tela!

Tom prilikom podelila je i recept za sok za čišćenje tela posle slave i praznika.

Sok od grejpfruta i đumbira

Potrebno je: 2 grejpfruta (beli i crveni), koren đumbira.

Priprema: Sve izmiksati ili iscediti i razblažiti sa malo vode. Dobićete pola litra soka. Ovaj sok pijte umesto doručka.

Maja garantuje da nećete osećati rado da ćete dnevno mršati i do pola kilograma. Međutim, ona kaže da bez vežbanja nema rezultata.

Sve dijete i gladovanje neće vam pomoći ako se ne bavite sportom ili nekom vrstom fizičke aktivnosti.
Maja se posebno osvrnula na slavljenje slave:

„Slava u starom Beogradu je podrazumevala kafu i kolače, a ovo danas je suludo. Svako veče idete na slavu i jedete, naravno da ćete se ugoditi. Na slavama se treba družiti a ne žderati“, kategorija je Maja.

Siehe das Rezept  PRIJE SPAVANJA POPIJTE OVAJ NAPITAK: SVE ŠTO STE POJELI TOKOM DANA IZBACIT ĆETE UJUTRU, OVAJ RECEPT TOPI MASTI PUNIH 8 SATI!

Izvor.https://stil.kurir.rs/

You may also like...

Schreibe einen Kommentar