Skinite višak kilograma uz pomoć DIJETE od 30 dana

Predstavljamo vam dijetu koja se dokazala. Dijetu koja daje rezultate. Nije trendi, nije nova, ne jedu je princeze, poznati modeli ili sportisti (ili možda jedu ali se o tome ne piše i ne priča). Predstavljamo vam dijetu 30 dana ili Whole30.

Dijeta 30 dana – pojašnjenje u par rečenica
Određene grupe namirnica, kao što su šećer, žitarice, mlečni proizvodi i mahunarke, mogu imati negativan uticaj na vaše zdravlje, a da toga uopšte niste svesni. Ukoliko je vaš nivo energije nestalan ili pak ne postoji, imate bolove koji se ne mogu objasniti prekomernim fizičkim radom ili povredom, teško gubite na težini, imate probleme sa kožom, probavom, sezonske alergije, pa čak i hronične bolove – ovi simptomi su često direktno povezani sa hranom koju jedete – čak i sa onim naizgled “zdravim” stvarima.

Kako onda znate da li (i kako) gore spomenuta hrana utiče na vas? Jednostavno: u potpunosti ih izbacite iz ishrane! Eliminišite najčešće izazivače žudnje, koji dovode do naglog podizanja i pada šećera u krvi kao zapaljenske grupe namirnica koje oštećuju creva. Za oporavak je dovoljno 30 dana. Neka se vaše telo zaleči i oporavi od svih efekata koje ta hrana može da izazove. Pritisnite dugme za resetovanje svog zdravlja i dobrih navika i recite zbogom fizičkim i psihološkim efektima LOŠEG izbora hrane koju unosite. Tako ćete i otkriti kako (i u kojoj meri) hrana koju jedete zapravo utiče na vaš svakodnevni život, dugoročno zdravlje, telo pa i sam stav prema hrani.

Posle mesec dana, trebalo bi da imate sledeće rezultate: manje kilograma; manje masnih naslaga, a više mišića; značajno manje celulita; poboljšanu krvnu sliku; povećanje energije; bolje raspoloženje i koncentraciju… A sve što je potrebno je da promenite svoje životne navike.

Siehe das Rezept  Palačinke za DIJABETIČARE

Šta i kako narednih 30 dana

NE jedite
Nemojte da unosite sledeće namirnice: polugotova jela, prženu i pohovanu hranu, šećere (slatkiše) i testo. I to je sve.

DA, ovo su namirnice koje slobodno možete konzumirati
Meso
Kuvano; pečeno, krto. Bolje da jedete belo meso (piletina, ćuretina), nego crveno (junetina, teletina). Meso treba da bude najviše jedan obrok dnevno.

Riba
Jedite sve vrste ribe. Najbolje bi bilo da bude masna riba (tunjevina, losos), ali ni sa jednom vrstom nećete pogrešiti. Riba može da se ubaci i u dva obroka dnevno, ako vam se tako sviđa.

Školjke i morske plodovi
Treba da ih konzumirate zamrznute ili u salamuri. Jedan obrok dnevno, jednom nedeljno.

stvarukusa.rs