Rešenje za sve koje vole slatkiše: Uživajte u omiljenim poslasticama, bez straha od viška kilograma!

 

Ako ste jedna od onih osoba koje vole da pojedu picu, tortu, sladoled i druge slatkiše, ujedno volite i izgledate fit, imamo sjajni prsluk za vas! Otkrivena je tajna zahvaljujući kojoj ćete moći uživati ​​u vašim omiljenim poslasticama, bez osećaja griže savesti i straha od dobitka viške kilograma.

Nova inovativna formula koja blokira ugljene hidrate i skrob je Phaseo! Belinea Phaseo je formula koja ograničava uticaj ugljenih hidrata i skroba kroz moćnu kombinaciju ekstrakta belog pasulja (Phaseolus vulgaris) i ekstrakta cimeta (Cinnamomun Cassia) i čini da se blokiraju ugljeni hidrati, blokira apsorpciju skroba kod varenja, smanjuje glikemijski indeks, pomaže u smanjenju težine , poboljšava varenje hrane i pomaže u regulisanju dijabetesa tipa 2.

Ekstrakt belog zrna (Phaseolus vulgaris) sadrži sastojak Phaseolamin, blokator ugljenih hidrata. Phaseolamin usporava apsorpciju i varenje ugljenih hidrata sprečavajući metaboličke efekte alfa-amilaze.

Alpha-amilaza je enzim koji se oslobađa iz žlezda slezine i pankreasa. Takođe razbija kompleksne ugljene hidrate u oligosaharide. Oligosaharidi dalje razlažu monosaharide i onda se onda koriste za energiju i skladište u jetri u obliku glikogena, koji je zatim sačuvan u adipocitima kao triglicerida, koji su štetni po zdravlje.

Sprečavajući dejstvo alfa-amilaze, Phaseolamine pomaže ugljenim hidratima koji se unose u organizam da prođu kroz digestivni trakt neobrađeni ili delimično obrađeni. Ovo smanjuje varenje ugljenih hidrata i smanjuje unos kalorija hrane koja je bogata skrobom i ugljenim hidratima, što pomaže u smanjenju težine.

Belinea Phaseo je blokator ugljenih hidrata koji pomaže u blokiranju digestije i apsorpciju skroba. Ovaj proces takođe smanjuje kaloričnu vrednost hrane skroba, a takođe smanjuje glikemijski indeks i odgovor tela na glukozu.

Ekstrakt cimeta (Cinnamomun Kassia) u Belinea Phaseo biće vaš drugi saveznik u borbi za smanjenje težine i želje za hranom bogate ugljenim hidratima, jer će smanjiti apetit i poboljšati varenje tako da stimuliše metabolizam. Takođe cimet pomaže u smanjenju depozita masti želudca kao jednog od najkritičnijih mesta za smanjenje telesne težine.

Siehe das Rezept  Napravite sami: Prirodno sredstvo protiv komaraca – prikladno i za bebe

Ekstrakt cimeta takođe deluje pozitivno kod dijabetičara, pomaže u smanjenju lošeg holesterola i kontrolira rad insulina.

 

Izvor: stil.kurir.rs