Ovaj režim ishrane nazivaju VOJNIČKIM, ali zato za 3 dana kao od šale SKIDA 5 KILOGRAMA! Dozvoljen je i sladoled!

Višak kilograma je nešto što većina ljudi pokušava da izađe na kraj – ne samo iz estetskih razloga, već i zbog zdravlja i uopšte boljeg osećaja. Fizička aktivnost definitivno pomaže, ali ponekad jednostavno nije dovoljna i neophodno je promeniti ishranu i smanjiti unos kalorije tokom dana.

Ako gubite težinu, dolazi kada vaše telo dobija manje hrane nego što je potrebno. Pravilo je jednostrano – jednostrano manje i više se kreće. Tako će vaš organizam pretvoriti neupotrebljivu hranu u energiju koja je potrebna za fizički napor.

Dakle, svaki režim ishrane koji na dugom stazu daje rezultate podrazumeva balansiran unos različitih vrsta namirnica i aktivan način života, ali ako želite hitno skinete malo od nagomilanga viške, predstavljanje za vojnički dijetom koji traje svega 3 dana, a može i da vam pomogne da se otarasit i radim 5 kilograma.

Planirajte ishrane

* Prvi dan

Doručak: pola grejpfruta, jedno parče integralnog tosta premazanog sa 2 kašičice kikiriki putera ili humusa

Ručak: pola šolje tunjevine, parče integralnog tosta

Večera: 200 grama bilo koje vrste mesa, 1 čaša pasulje, pola banane, jedna mala jabuka i jedna šoljica sladoleda od vanile

 

* Drugi dan

Doručak: jedno parče tosta, jedno kuvano jaje i pola banane

Ručak: jedna šoljica sira, jedno kuvano jaje i pet slanih krekera

Večera: dve viršle, šolja brokolija, pola šolje kuvane šargarepe, pola banane, pola šolje sladoleda od vanile

* Treći dan

Doručak: 5 slanih krekera, jedno parče sira (ili jedno jaje) i jedna mala jabuka

Ručak: jedno parče tosta i jedno jaje (ovo možete zameniti jednim priležnim krilcem ili dva šnita šunke)

Večera: jedna šolja tunjevine, pola banane i jedna šolja sladoleda od vanile

Alkohol je tokom ovog djeteta strogo zabranjen, možete piti čaj i crnu kafu bez šećera u neograničenim količinama. Povrće na ovoj dijeti trebalo bi da bude bareno, pečeno ili sirovo, isto kao i mezo, nikako ne prženo.

Ova dijeta se može kontinuirano sprovoditi dok ne shvatite koliko želite, s tim da nakon jednog kruga od 3 dana morate napraviti pauzu u kom se, naravno, ne smete prežderavati. Ne biste trebali uvesti više od 1.500 kalorija. Takođe, zbog malog unosa kalorije, nije preterano isuviše intezivno treniranje tokom nje. Dovoljno je uključiti 30 minuta brze hrane dnevno.

zena.blic.rs

 

About the author