Kriška hleba sa medom i cimetom: Doručak koji sprečava čak 5 ozbiljnih bolesti!

 

 Naučno je dokazano da kombinacija meda i cimeta sprječava razvoj gripe

Možda zvuči nevjerojatno, ali mešavina meda i cimeta zaista leči gotovo sve bolesti. A što je najbolje, ove relativno jeftine namirnice možete dobiti u svim većim radnjama.

 

Naučnici potvrđuju da Je  med  VRLO efikasan polukružno lečenju mnogih bolesti gljivične gljivične gljivične, au kombinaciji s  cimetom , postaje smrtonosno oružje Protiv virusa, visokog holesterola i šećera, TE drugih neprijatelja  našeg zdravlja.

 

Srčane bolesti

Napravite pastu od  meda i cimeta u prahu.  Namažite je na hleb umesto marmelade i jedi da  redovno za  doručak .  Ovo će smanjiti nivo  holesterola  u arterijama i spriječiti srčani udar.

 

Artritis

U čaše vruće vode promešaju  dvije velike šalice meda i jedan čašicu cimeta  u prahu. Popijte do ujutro i uveče. Kod redovnog konzumiranja može pomoći izlečenje čak i  kroničnom artritisu.

Propolis ubija sve što smeta zdravu organizmu: Narodni recept za čak 11 bolesti!

Infekcije žučne kese

U čaše mlake vode promešaju dvije velike šećerne cimete u prahu i jednu šalicu  meda.  Pijte na svaki dan. To će uništiti  mikroba u žučnom kosu.

Holesterol

Promašajte DVE Velike  kašike Meda i tri čeličice cimeta  u Velikoj slučajevima Caja. Kad se popijete, nivo holesterola će se smanjiti za  10 posto u roku od dva sata.

 

Prehlada

Ako vam je potrebno, uzmite jednu  veliku kašiku s jednom četvrtinom kašike cimeta . Uzimajte na tri dana za redom. Ovo će rešiti puhanje, kronični kašalj i  zatvaranje sinusa.

Bol u želucu

Med u kombinaciji s cimetom izlečiće bol u želucu  .  Uzimajte na redovno da biste iskorenili  čir na želucu.

Seoska večera: Ovo je najzdraviji obrok na svijetu! (Recept)

 

PROČITAJTE  Bakine krafne s pekmezom od marelice, a bez glutena

 

 

Imuni sustav

Dnevno uzimanje meda i cimeta u prahu osnažuje imunitet i štiti organizam od  bakterija i virusa.

 

Zahvat

Španski liječnici otkrili su da sadrže prirodne sastojke koji  ubijaju viruse i štite od gripe.

 

Mršavljenje

Prokuvajte med i cimet u  prahu u čaši vode . Pijte svako jutro na prazan želudac – pola sata prije doručka. Kod redovnog konzumiranja, pomoći će  obećati osobama da smršaju.

 

Zadah iz usta

Stanovnici Južne Amerike svaka jutro ispisuju  uski vodom , pomešanom sj ednom kašičicom meda i cimeta.  Ovo im pomaže zadržati bučan hlađenje tijekom čitavog dana.

stil.kurir.rs/

 

About the author