BAKTERIJE U ŽELUCU NISU TAKO RIJETKA POJAVA U DANAŠNJE VRIJEME, A LIJEČE SE JAKO DUGO I TEMELJITO.

Da bi se oslobodili ovih nametnika u vašem želucu, preporučujemo vam ovaj jako efikasan prirodni lijek.

Smokve u maslinovom ulju su najbolji prirodni lijek za bakterije u želucu.

Da bi napravili ovaj lijek od smokava jednostavno u jednu staklenku stavite suhe smokve, koje zatim prelijete domaćim maslinovim uljem, nerafiniranim. Smokve možete izrezati na 4 dijela, da bi bolje otpustile svoje sastojke u ulju.

Pustite smokve da odstoje u ulju barem 40 dana, pa onda krenite sa terapijom. Uzimajte svako jutro na prazan želudac po jednu smokvu. Valjalo bi da uz svaku pojedenu smokvu zagrabite i jednu žlicu maslinovog ulja u kojem stoje smokve.

Da bi izlječenje bilo bolje i više učinkovito, potrebno je da i svoju ishranu uskladite sa liječenjem. Jedite isključivo kuhanu blagu hranu bez previše začina naročito onih ljutih. Nemojte jesti kiselo, a izbjegavajte i masno meso, a naročito suhomesnate proizvode.

Hranu pripremajte na maslinovom ulju koje je prirodno, ne prerađeno.

Maslinovo ulje i smokve glase kao jako efikasan lijek protiv bakterija u želucu. Iskustva govore da kombinacija smokava i maslinovog ulja liječi, osim bakterija u želucu i neke druge bolesti poput neplodnosti, hemoroida, sva crijevna oboljenja, zatvor, bronhitis, astmu i još neke druge.

 

Izvor:ljekovitobilje.work

 

KAKO MOŽETE LIJEČITI BAKTERIJE U ŽELUCU SMOKVAMA